IndexIndex  PortalPortal  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Voor mensen die werk zoeken

Go down 
Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende
AuteurBericht
piraat013
TOP TIER FORUM LEGEND
TOP TIER FORUM LEGEND
avatar

Aantal berichten : 4130
Reputatie : -312
Registratiedatum : 01-07-11
Leeftijd : 96
Woonplaats : Paradijs

BerichtOnderwerp: Voor mensen die werk zoeken    zo 2 dec 2012 - 0:58

http://forum.fok.nl/topic/1900490

Wat is het?
Studentchauffeurs zijn -hoe kan het anders- studenten die -hoe kan het nogmaals anders- chauffeursdiensten uitvoeren. We maken onderscheid tussen twee functies: de hiker en de privéchauffeur. Gezien de meeste studentchauffeurs op dit forum voor EasyWay b.v. werken, is het topic ook wat toegespitst op dit chauffeursbedrijf.

Hiker
Als hiker transporteer je in opdracht van opdrachtgevers, lege auto's van en naar hun klanten. Opdrachtgevers zijn voornamelijk leasemaatschappijen, auto-importeurs en autoverhuurbedrijven. Een leuke en afwisselende job met een grote mate van zelfstandigheid en vrijheid. Je bent werkzaam vanuit je eigen woonplaats en je werkterrein is heel Nederland. Het werk is uitsluitend op werkdagen, niet in het weekend.
Bron: www.easyway.nl

Privéchauffeur
Als privé-chauffeur rijd je relaties in hun eigen, meestal zeer luxe auto, naar de diverse bestemmingen in het hele land of zelfs daarbuiten. Dit geeft hen de mogelijkheid om door te werken terwijl jij de zorg draagt voor een veilige reis van A naar B. De ritopdrachten zijn zeer divers en afhankelijk van het programma van de meneer of mevrouw achterin. Voorbeelden zijn: diverse bestemmingen door het hele land, woon- werkverkeer projecten, thuisbrengdiensten etc. Het is een zeer dienstverlenende functie waarbij er een groot beroep gedaan wordt op je verantwoordelijkheidsgevoel en flexibiliteit.

In deze functie sta je vaak in contact met directeuren en managers van bedrijven. Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, goede rijvaardigheid, een goede representatie en correcte omgangsvormen zijn aspecten die wij als vanzelfsprekend achten.
Bron: www.easyway.nl

Waarom studenten?
Studenten zijn jong, en dus goedkoop. Daarnaast heeft de student een OV kaart waarmee hij (doordeweeks) gratis kan reizen. Dit scheelt een hoop OV kosten, waardoor de chauffeursdienst goedkoper kan worden uitgevoerd. Studenten zijn ook erg flexibel, waardoor ze makkelijk en vaak in te zetten zijn.

Sollicitatieprocedure
In de voorgaande topics werd vaak de vraag gesteld hoe het solliciteren in zijn werk gaat. Dit gaat bij EasyWay als volgt. Op de website vul je een sollicitatieformulier in. Je krijgt dan een bericht dat je op de wachtlijst staat en dat er contact met je zal worden opgenomen. Het is niet precies te zeggen hoe lang dat duurt. Bij de één duurt het een week, bij de ander twee maanden. Het hangt veelal af van de periode waarin je solliciteert en de regio waar je woont. aan het begin van het studiejaar heb je de meeste kans. Als je teruggebeld bent om een afspraak te maken voor een sollicitatiegesprek, moet je éénmalig naar het hoofdkantoor in Breda komen. Nette kleding daarbij is wel een pre (een compleet pak is niet nodig, maar zorg in ieder geval voor een pantalon en net shirt). Na een kort gesprek moet je een rijtest ondergaan en krijg je een uitgebreide instructie. Meer info, hier. Na je sollicitatie, die in totaal zo'n 2 uur duurt, krijg je na een paar dagen een inlogcode voor de chauffeurssite. Daar kun je per dag opgeven of je wilt en kunt werken. Daarnaast kun je nog een opmerking plaatsen als je bijvoorbeeld vanuit een andere stad wilt werken. Meestal is het zo dat als je teruggebeld wordt, je eigenlijk al aangenomen bent. Of je moet je eerste indruk en rijtest wel heel erg verpesten. Het sollicitatieformulier vind je hier.

Kledingvoorschriften
Easyway heeft een vrij streng kledingbeleid. Dit betekent dat je je zou moeten kleden in overhemd en pantalon, met daaronder nette schoenen. Hikers houden zich hier echter niet altijd aan, want ze vinden een pantalon vaak overdreven. Wij adviseren je gewoon aan de regels van Easyway te houden!

FAQ: Veel gestelde vragen
Omdat het merendeel van de posters in dit topic werkt voor Easyway BV uit Breda, zijn de antwoorden gerelateerd aan dit bedrijf. Echter, de antwoorden kunnen wellicht ook worden toegepast op andere bedrijven.

SPOILER
Wanneer word je uitbetaald?
Je wordt rond de zestiende van elke maand uitbetaald over de maand ervoor (de 1e van de maand tot en met de 30e/31e). Daarnaast wordt je pas uitbetaald wanneer je het contract ondertekend samen met je loonheffingsformulier en je Verklaring Omtrent Gedrag hebt verstuurd en bij hun aangekomen is. Als dit gebeurd is wordt je loon met terugwerkende kracht uitgekeerd.

Krijg je altijd werk als je op beschikbaar staat?
De mate waarin je ingezet wordt is afhankelijk van de periode en de regio waaruit je beschikbaar bent. Het is dus nooit met zekerheid te stellen dat je elke dag dat je beschikbaar bent, ook daadwerkelijk ingezet zult worden. Tijdens de maandwissel is het over het algemeen wel drukker qua ritten, maar dit is niet gegarandeerd.

Is er werk in vakantieperiodes?
In de vakanties is er over het algemeen minder werk te verdelen over meer chauffeurs. Wederom is dit sterk regioafhankelijk. De ervaring leert dat je meestal wel kan werken, maar minder uren maakt of minder dagen wordt ingezet dan je normaal bent gewend.

Zijn er naast het transporteren van auto's ook nog andere werkzaamheden waarvoor je kan worden ingezet?
Ja, naast het transporteren van auto's kan je ingezet worden voor vestigingswerkzaamheden van een leasemaatschappij. Dit betekent dat je de gehele dag voor die maatschappij werkt. De werkzaamheden zijn, naast het brengen en ophalen van auto's, ook het schoonmaken en opnieuw rijklaar maken van auto's (denk hierbij aan controle vloeistoffen, bandenspanning, lampen en aftanken).

Daarnaast komt het incidenteel voor dat je ingezet kan worden voor bijvoorbeeld administratieve taken bij leasemaatschappijen. Of je dit wilt doen mag je zelf bepalen.

Wat is het kledingvoorschrift in de zomer?
Easyway wil dat je altijd representatief gekleed gaat. Dat wil zeggen dat je ook in de zomerperiode een pantalon met overhemd en nette schoenen draagt. Of je hier in de praktijk gehoor aan wilt geven is je eigen verantwoordelijkheid.

Kan ik ingezet worden in het weekend?
Het komt incidenteel voor dat er wel eens een auto moet worden getransporteerd in het weekend.

Wat moet ik doen als mijn OV niet geldig is?
Als je wordt ingezet en je OV-studentenkaart is niet geldig (bij werk in het weekend en gedurende de zomerperiode), dan moet je de OV-kosten zelf voorschieten. Je moet ervoor zorgen dat je alle bonnetjes / kaartjes bewaard en krijgt deze kosten met de uitbetaling van je salaris vergoed.

Help, ik moet tanken?
Enkele dagen nadat je officieel in dienst bent getreden, krijg je een tankpas van de ESSO thuisgestuurd. Met deze pas kan je tanken op kosten van Easyway, zodat je niet zelf hoeft voor te schieten. Uiteraard mag je wel bij andere tankstations tanken, maar deze kosten moet je zelf voorschieten. Deze kosten worden dan vervolgens bij het uitbetalen van het volgende salaris vergoed (mits je alle bonnetjes hebt bewaard).

Kan ik nog een ritje krijgen op de dag dat ik gebeld word?
Als je beschikbaar was maar geen ritten hebt gekregen, kan je op de dag zelf nog gebeld worden voor zogenaamde spoedopdrachten. Dit zijn vaak één of twee ritjes die de dag ervoor nog niet bekend waren. Je mag zelf bepalen of je de spoedopdracht accepteert of weigert.

Kan ik ook halve dagen werken?
Ja, dat kan. Er zijn meerdere chauffeurs die bijvoorbeeld nog snel even voor of na college een ritje doen. Echter, je hebt de meeste kans op werk als je daadwerkelijk de hele dag beschikbaar bent.

Kan ik ook 's avonds ingezet worden?
Het kan voorkomen dat er een auto 's avonds moet worden getransporteerd. Gezien de openingstijden van de bedrijven waarvoor je rijdt, is het werk echter bijna uitsluitend overdag.
Tips-on-the-road
Mensen die uit het oosten des lands komen en de A1 pakken om daarna de A28 opgaan hebben vaak last van file bij die oprit bij Amersfoort. Als je bij die afslag nou doorrijdt naar Amersfoort Noord, daar erafgaat en weer teruggaat over de A1, dan pak je dat knooppunt van de andere kant. Nergens een file te bekennen, je kunt heerlijk doorkarren. Kreeg die tip laatst van m'n oom, dat ik daar zelf nog nooit op was gekomen. (thanks to Jorian29)

OV tips 'n tricks
Na een korte carrière toch maar besloten dit deel weg te laten vanwege geheimhoudingsregels met betrekking tot klanten. Mocht je niet uit je OV planning komen, kun je het wellicht wat verbloemd vragen, of via PM/DM.

Filmpjes
SPOILER5
EasyWay b.v.
Website: www.easyway.nl
Login: www.easyway.nl/login
Aantal chauffeurs: 1500 (per 19 september 2011)
Salaris: (>23) €9,95 en meer
Hikers: ja
Privéchauffeur: ja
Minimaal aantal jaren rijbewijs hiking en privéchauffeur: 6 respectievelijk 24 maanden.
Minimale leeftijd: 18
OV verplicht: Ja; week-OV
Flexibiliteit o.b.v. online beschikbaarheid
Overige eisen: Nette kleding (d.w.z. pantalon en overhemd) voor hikers en een compleet kostuum voor privéchauffeurs

Autoreset BV
Website: www.autoreset.nl
Login: http://www.autoreset.nl/aj-login.php
Aantal chauffeurs: rond de 2000, waarvan ongeveer een kwart studenten
Salaris: 19-21 jaar €6,08, 22 jaar €7,12, 23+ jaar €8,22
Hikers: ja
Privéchauffeur: ja
Minimaal aantal jaren rijbewijs hiking en privéchauffeur: 1 jaar
Minimale leeftijd: 19
OV verplicht: Ja; week-OV
Flexibiliteit o.b.v. online beschikbaarheid
Uitbetaling: wekelijks op vrijdag
Kleding: Representatief, d.w.z. donkere (spijker)broek en hemd. In de zomer zijn nette polo's ook toegestaan. Verboden zijn petjes, korte broeken en open schoenen
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Jaap
TOP TIER FORUM LEGEND
TOP TIER FORUM LEGEND


Aantal berichten : 12063
Reputatie : 1331
Registratiedatum : 29-06-11

BerichtOnderwerp: Re: Voor mensen die werk zoeken    zo 2 dec 2012 - 1:08

Oke man

_________________
Ok
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken http://battleraps.actieforum.com
piraat013
TOP TIER FORUM LEGEND
TOP TIER FORUM LEGEND
avatar

Aantal berichten : 4130
Reputatie : -312
Registratiedatum : 01-07-11
Leeftijd : 96
Woonplaats : Paradijs

BerichtOnderwerp: Re: Voor mensen die werk zoeken    zo 2 dec 2012 - 1:22

Jaap schreef:
Oke man

ik geef alleen tip eh blender ondankbare zemmer
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
AGIE
Forumveteraan jwz
Forumveteraan jwz
avatar

Aantal berichten : 2684
Reputatie : 299
Registratiedatum : 30-06-11
Leeftijd : 25

BerichtOnderwerp: Re: Voor mensen die werk zoeken    zo 2 dec 2012 - 1:34

Wolah ik zoek echt een goeie baan man, echt heel nodig.
Als iemand nog meer tips heeft post please.

Wel lekker betaalde baan zo rond de 4/5 barkie permaand is wel goeie.
Als iemand iets weet pleasee post it!
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken https://www.youtube.com/TheMasterlyk70
piraat013
TOP TIER FORUM LEGEND
TOP TIER FORUM LEGEND
avatar

Aantal berichten : 4130
Reputatie : -312
Registratiedatum : 01-07-11
Leeftijd : 96
Woonplaats : Paradijs

BerichtOnderwerp: Re: Voor mensen die werk zoeken    zo 2 dec 2012 - 1:39

AGIE schreef:
Wolah ik zoek echt een goeie baan man, echt heel nodig.
Als iemand nog meer tips heeft post please.

Wel lekker betaalde baan zo rond de 4/5 barkie permaand is wel goeie.
Als iemand iets weet pleasee post it!

word,en uitzendbureaus zijn ook kk gierig geworden ,geven bijna niks meer alleen full time jobs ben een leerling damn zeg
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
master
Forumveteraan jwz
Forumveteraan jwz
avatar

Aantal berichten : 1862
Reputatie : 325
Registratiedatum : 11-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Voor mensen die werk zoeken    zo 2 dec 2012 - 13:42

Dope dat piraat dit post. Je bent een goede somalier. Het is fucking lastig om werk te vinden voor jongeren. Voor mij is dit niet nodig want ik heb sinds week een eigen onderneming #imsuchashowoff


_________________
selaam aleikum rahmatullah wa barakatoe broeder en zusters
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
RJ
Geen leven
Geen leven
avatar

Aantal berichten : 680
Reputatie : 30
Registratiedatum : 17-04-12

BerichtOnderwerp: Re: Voor mensen die werk zoeken    zo 2 dec 2012 - 16:56

Heb geen fucking rijbewijs.
Piraat wat vind je trouwens van Olof in tilburg haha?
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
piraat013
TOP TIER FORUM LEGEND
TOP TIER FORUM LEGEND
avatar

Aantal berichten : 4130
Reputatie : -312
Registratiedatum : 01-07-11
Leeftijd : 96
Woonplaats : Paradijs

BerichtOnderwerp: Re: Voor mensen die werk zoeken    zo 2 dec 2012 - 17:39

RJ schreef:
Heb geen fucking rijbewijs.
Piraat wat vind je trouwens van Olof in tilburg haha?

Ik ben nog geen student man en ik ga waarschijnlijk niet in Tilburg studeren.Hoezo zit jij daar wel in dan ?
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
piraat013
TOP TIER FORUM LEGEND
TOP TIER FORUM LEGEND
avatar

Aantal berichten : 4130
Reputatie : -312
Registratiedatum : 01-07-11
Leeftijd : 96
Woonplaats : Paradijs

BerichtOnderwerp: Re: Voor mensen die werk zoeken    zo 2 dec 2012 - 17:41

master schreef:
Dope dat piraat dit post. Je bent een goede somalier. Het is fucking lastig om werk te vinden voor jongeren. Voor mij is dit niet nodig want ik heb sinds week een eigen onderneming #imsuchashowoff

wtf

Ben je nou aan het trollen of niet ? Je deed/doet nog universiteit toch?Leg je nader uit man
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
RJ
Geen leven
Geen leven
avatar

Aantal berichten : 680
Reputatie : 30
Registratiedatum : 17-04-12

BerichtOnderwerp: Re: Voor mensen die werk zoeken    zo 2 dec 2012 - 18:16

piraat013 schreef:
RJ schreef:
Heb geen fucking rijbewijs.
Piraat wat vind je trouwens van Olof in tilburg haha?

Ik ben nog geen student man en ik ga waarschijnlijk niet in Tilburg studeren.Hoezo zit jij daar wel in dan ?
ja ahahaha ik zit daar bij g
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
piraat013
TOP TIER FORUM LEGEND
TOP TIER FORUM LEGEND
avatar

Aantal berichten : 4130
Reputatie : -312
Registratiedatum : 01-07-11
Leeftijd : 96
Woonplaats : Paradijs

BerichtOnderwerp: Re: Voor mensen die werk zoeken    zo 2 dec 2012 - 18:21

RJ schreef:
piraat013 schreef:
RJ schreef:
Heb geen fucking rijbewijs.
Piraat wat vind je trouwens van Olof in tilburg haha?

Ik ben nog geen student man en ik ga waarschijnlijk niet in Tilburg studeren.Hoezo zit jij daar wel in dan ?
ja ahahaha ik zit daar bij g

En is het tof?Hoe was ontgroening haahaha :\') lachen


Wat studeer je btw man
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Jaap
TOP TIER FORUM LEGEND
TOP TIER FORUM LEGEND


Aantal berichten : 12063
Reputatie : 1331
Registratiedatum : 29-06-11

BerichtOnderwerp: Re: Voor mensen die werk zoeken    zo 2 dec 2012 - 19:05

piraat013 schreef:
master schreef:
Dope dat piraat dit post. Je bent een goede somalier. Het is fucking lastig om werk te vinden voor jongeren. Voor mij is dit niet nodig want ik heb sinds week een eigen onderneming #imsuchashowoff

wtf

Ben je nou aan het trollen of niet ? Je deed/doet nog universiteit toch?Leg je nader uit man

Want je kan naast je school geen eigen onderneming hebben?
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken http://battleraps.actieforum.com
master
Forumveteraan jwz
Forumveteraan jwz
avatar

Aantal berichten : 1862
Reputatie : 325
Registratiedatum : 11-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Voor mensen die werk zoeken    zo 2 dec 2012 - 19:07

piraat013 schreef:
master schreef:
Dope dat piraat dit post. Je bent een goede somalier. Het is fucking lastig om werk te vinden voor jongeren. Voor mij is dit niet nodig want ik heb sinds week een eigen onderneming #imsuchashowoff

wtf

Ben je nou aan het trollen of niet ? Je deed/doet nog universiteit toch?Leg je nader uit man

Ik ben nog steeds voltijdstudent, daarnaast ben ik samen met een studiegenoot een bedrijf begonnen. Mijn studie is nog steeds prioriteit 1 maar ik nader het einde van mijn studie, volgend jaar is mijn laatste jaar, en om ervaring op te doen ben ik dit begonnen. Daarnaast staat het goed op mijn cv, en heb ik al tijdje met dit idee rondgelopen maar het kwam er niet van.

_________________
selaam aleikum rahmatullah wa barakatoe broeder en zusters
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Jaap
TOP TIER FORUM LEGEND
TOP TIER FORUM LEGEND


Aantal berichten : 12063
Reputatie : 1331
Registratiedatum : 29-06-11

BerichtOnderwerp: Re: Voor mensen die werk zoeken    zo 2 dec 2012 - 19:08

Wat voor onderneming is het dan?

_________________
Ok
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken http://battleraps.actieforum.com
piraat013
TOP TIER FORUM LEGEND
TOP TIER FORUM LEGEND
avatar

Aantal berichten : 4130
Reputatie : -312
Registratiedatum : 01-07-11
Leeftijd : 96
Woonplaats : Paradijs

BerichtOnderwerp: Re: Voor mensen die werk zoeken    zo 2 dec 2012 - 19:12

Master ,heb je überhaupt wel een eigen vermogen of is een combinatie van eigen vermogen en vreemd vermogen ?

Dafuq en waarschijnlijk doe je dus een economische studie op de universiteit 3 keer raden RA accountant zeker lachen
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
master
Forumveteraan jwz
Forumveteraan jwz
avatar

Aantal berichten : 1862
Reputatie : 325
Registratiedatum : 11-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Voor mensen die werk zoeken    zo 2 dec 2012 - 19:27

Wij adviseren particuleren en rechtspersonen op juridisch vlak in de breedste zin van het woord. We hebben nu 3 opdrachten gekregen van 2 bedrijven: 1 beleid schrijven over ziekteverzuim, 1x algemene voorwaarden opstellen en voor het andere bedrijf moeten wij 2 klanten aanschriijven om hun boete te betalen.
Dit zijn 2 bedrijven van de ooms van mijn studiegenoot. Wij hebben voor de rest nog geen naamsbekendheid.

Als het niks wordt, wordt het niks maar dan heb ik eht iig geprobeerd.

@piraart ik studeer geen accountancy. ik heb alleen basiskennis van administratie maar ik heb het geluk dat mijn broer accountancy studeert. Hij is bereid om gratis de administratie + belasting shit te regelen.

_________________
selaam aleikum rahmatullah wa barakatoe broeder en zusters
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
NiggehvanAlmere
Forumveteraan jwz
Forumveteraan jwz
avatar

Aantal berichten : 1249
Reputatie : 151
Registratiedatum : 18-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Voor mensen die werk zoeken    zo 2 dec 2012 - 19:59

Wel hard

_________________
vayne Nick scheert zn armen en benen en draagt knalroze shirtjes, gayyhhzz hebben niks op em :')
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
RJ
Geen leven
Geen leven
avatar

Aantal berichten : 680
Reputatie : 30
Registratiedatum : 17-04-12

BerichtOnderwerp: Re: Voor mensen die werk zoeken    zo 2 dec 2012 - 22:39

piraat013 schreef:
RJ schreef:
piraat013 schreef:
RJ schreef:
Heb geen fucking rijbewijs.
Piraat wat vind je trouwens van Olof in tilburg haha?

Ik ben nog geen student man en ik ga waarschijnlijk niet in Tilburg studeren.Hoezo zit jij daar wel in dan ?
ja ahahaha ik zit daar bij g

En is het tof?Hoe was ontgroening haahaha :\') lachen


Wat studeer je btw man

Is wel lache, vooral veel bier drinken met langharige gasten.
Ontgroening was wel echt fokop.
Studeer bedrijfseconomie aan uni
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Jaap
TOP TIER FORUM LEGEND
TOP TIER FORUM LEGEND


Aantal berichten : 12063
Reputatie : 1331
Registratiedatum : 29-06-11

BerichtOnderwerp: Re: Voor mensen die werk zoeken    zo 2 dec 2012 - 22:46

Ik denk dat ik de mensen die per se bij een studentenvereniging willen en daarom dus ook maar meedoen aan de ontgroening nooit zal begrijpen.

Like seriously...wtf. Wat moest je doen dan RJ?

Oh wacht..het hoort natuurlijk bij de "code" en het "ritueel" dat dat geheim moet blijven :\')

_________________
Ok
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken http://battleraps.actieforum.com
Piwi
Forumveteraan jwz
Forumveteraan jwz
avatar

Aantal berichten : 1641
Reputatie : 281
Registratiedatum : 30-06-11
Woonplaats : Groningen

BerichtOnderwerp: Re: Voor mensen die werk zoeken    zo 2 dec 2012 - 23:19

hij moest 1 week lang gucci pet spelen
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
RJ
Geen leven
Geen leven
avatar

Aantal berichten : 680
Reputatie : 30
Registratiedatum : 17-04-12

BerichtOnderwerp: Re: Voor mensen die werk zoeken    zo 2 dec 2012 - 23:23

Jaap schreef:
Ik denk dat ik de mensen die per se bij een studentenvereniging willen en daarom dus ook maar meedoen aan de ontgroening nooit zal begrijpen.

Like seriously...wtf. Wat moest je doen dan RJ?

Oh wacht..het hoort natuurlijk bij de "code" en het "ritueel" dat dat geheim moet blijven :\')
nt
Ik was kk dronken en had me samen met een mattie voor de grap ingeschreven.
Ontgroening duurde weekend.
Kortom, veel op de grond zitten, zingen, afgezeken worden (boeide me niks, ie een grote act)

Jaapie niet zo simpel doen en iedereen die bij een studentenvereniging zit een bitch vinden
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Jaap
TOP TIER FORUM LEGEND
TOP TIER FORUM LEGEND


Aantal berichten : 12063
Reputatie : 1331
Registratiedatum : 29-06-11

BerichtOnderwerp: Re: Voor mensen die werk zoeken    zo 2 dec 2012 - 23:42

Waar zeg ik dat ik iedereen die bij een studentenvereniging zit een bitch vind? Ik zeg alleen dat ik ze nooit zal begrijpen.

Maar ik weet iig dat ik me never nooit in mn leven vrijwillig zal laten vernederen.

_________________
Ok
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken http://battleraps.actieforum.com
Joost
TOP TIER FORUM LEGEND
TOP TIER FORUM LEGEND
avatar

Aantal berichten : 4080
Reputatie : 618
Registratiedatum : 01-07-11
Woonplaats : Oncologie afdeling

BerichtOnderwerp: Re: Voor mensen die werk zoeken    ma 3 dec 2012 - 9:03

lol bestaat die shit echt?
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
piraat013
TOP TIER FORUM LEGEND
TOP TIER FORUM LEGEND
avatar

Aantal berichten : 4130
Reputatie : -312
Registratiedatum : 01-07-11
Leeftijd : 96
Woonplaats : Paradijs

BerichtOnderwerp: Re: Voor mensen die werk zoeken    ma 3 dec 2012 - 14:00

Het valt mij nog bestg mee RJ ,bij sommige loopt het volledig uit de hand ,met alle gevolgen van dien.

Ik prefereer een studievereniging boven een studentenvereniging lachen ,daar leer je tenminste nog iets,boven al die tripjes en feestjes.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
piraat013
TOP TIER FORUM LEGEND
TOP TIER FORUM LEGEND
avatar

Aantal berichten : 4130
Reputatie : -312
Registratiedatum : 01-07-11
Leeftijd : 96
Woonplaats : Paradijs

BerichtOnderwerp: Re: Voor mensen die werk zoeken    ma 3 dec 2012 - 14:05

Joost schreef:
lol bestaat die shit echt?

Ja,man als je rijbewijs hebt en een pak kun je lekker in een dikke bmw naar de baas van een bedrijf rijden en de sleutels aan hem geven ,best wel vet en verdient goed
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Voor mensen die werk zoeken    

Terug naar boven Go down
 
Voor mensen die werk zoeken
Terug naar boven 
Pagina 1 van 3Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende
 Soortgelijke onderwerpen
-
» wedstrijdschema voor een voetbaltoernooi
» Ik ben levend begraven (zwarte magie)!

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Battleraps :: Algemeen :: Algemeen-
Ga naar: